Goede doelen 2019

Boshuus_logo_JPG-10jaar

Onbeperkt genieten

Het Boshuus is een van de drie aangepaste vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds en biedt gezinnen met een zorgintensief kind (0-25 jaar) een mooi, aangepast vakantieappartement tegen een laagdrempelige prijs. Ben je jongvolwassen en heb je een beperking? Ook dan ben je het hele jaar door van harte welkom. Met de Veluwe om de hoek, en de bossen naast de deur biedt dit fraaie, landschappelijke en toeristische gebied tal van mogelijkheden voor een gevarieerde vakantie. Gewoon lekker uitrusten kan natuurlijk ook: met een verblijf in het ruime, comfortabele vakantiehuis is iedereen ‘er even helemaal uit’.
Website Het Boshuus

banner

Stichting Semmy heeft ten doel het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het vergroten van de overlevingskansen van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker.
“Onderzoek naar tumoren van de hersenstam is dringend noodzakelijk en de enige kans om de huidige zeer slechte kansen op genezing van kinderen met deze vorm van kinderkanker te verbeteren”.

De Stichting bestaat sinds 2007 en is landelijk bekend geworden door de nagellak actie van Tijn tijdens de radio uitzending 3FM  Serious Request/Het Glazen Huis van 2016.

Website Stichting Semmy

Goede doelen voorgaande edities:

MSKWFALSVoedselbank